Balicí stoly effepack

Kategorie

Seřadit podle

-

Hledat

Bestseller

Balicí stoly

Zajistěte efektivní průběh balicích procesů, díky kterým ušetříte čas, peníze a především – výrazně zvýšíte efektivitu vašeho podnikání.
 
Investujte do moderních a profesionálních balicích stolů, které lze snadno přizpůsobit vašemu sortimentu, používaným technologiím, prostoru i celkové charakteristice vaší firmy. Podívejte se na naši širokou nabídku řešení a rozhodněte se, které z našich produktů poputují i do vašich rukou.

Balicí stůl – co to je?

Balicí stoly jsou nejširší řadou výrobků, kterými se může pochlubit značka effepack. Jsou dokonalým řešením pro internetové obchody, velkoobchody, výrobce, přepravní společnosti nebo fulfillment sklady. Díky své konstrukci výrazně zjednodušují a urychlují práci, což vede mimo jiné ke zlepšení ekonomických výsledků firmy.

V naší nabídce najdete řadu exemplářů, které se od sebe liší konstrukcí nebo detailními provozními specifikacemi. A to, který z nich by se měl nacházet ve vašem podniku, závisí do značné míry na vašich současných potřebách, možnostech a plánech do budoucna.  

Jaké typy balicích stolů na vás čekají v našem e-shopu?

V naší nabídce najdete například tyto produkty:

  • Modulární stoly, které můžete snadno přizpůsobit metodám balení balíků ve vaší firmě. Jejich flexibilita se projevuje výrazným zlepšením rychlosti a kvality balicích procesů.
  • Otočné stoly, které jsou nepostradatelným řešením v případě velkých a těžkých balíků, které je třeba zabalit do bublinkové nebo smršťovací fólie.
  • Stoly s naklonitelnou pracovní deskou, které jsou ideální také pro plnění velkých kartonových krabic menšími výrobky.
  • Stoly na velké balíky, které vám pomohou s těmi nejobtížnějšími – objemnými balíky.

Nabídka produktů v našem obchodě effepack je ještě širší. Jakmile se seznámíte s celou naší nabídkou, okamžitě objevíte mnoho dalších autorských řešení, která jistě podpoří každodenní provoz vašeho podniku.

Jaké výhody vám přinese investice do moderních balicích stolů?

Zavedení řešení tohoto typu bude mít pro vaši firmu řadu pozitivních efektů, mezi než můžeme zahrnout:

  • Snížení ztrát souvisejících s poškozením balíků a zboží v nich.
  • Zlepšení kvality balicích procesů – včetně zvýšení přesnosti a množství takto chráněných obalů.
  • Pozitivní vliv na ergonomii pracovních míst, což vede k menší únavě a lepší pohodě zaměstnanců.

A to vše se projeví i na významných finančních přínosech. Mezi které se řadí snížení výdajů a zvýšení celkové efektivity.

Určení balicích stolů. Kde se osvědčí nejlépe?

Díky široké nabídce těchto produktů budete moci bez problémů vyhovět individuálním potřebám také vašeho podniku. Správně zvolený balicí stůl snadno podpoří provoz vašeho skladu, výrobního závodu, tradičního obchodu i platformy zaměřené na prodej prostřednictvím e-commerce.

Jak mohu stůl objednat?

Nákup v internetovém obchodě effepack zrealizujete ve 3 snadných krocích. Na začátek si prohlédněte naši nabídku a rozhodněte se, který balicí stůl bude pro vás tou nejlepší volbou. Pokud je pro vás obtížné učinit takové rozhodnutí svépomocí – využijte podpory našich profesionálních konzultantů (pro tento účel přejděte na kontakt). V dalším kroku přidejte vybrané produkty do nákupního košíku, zadejte klíčové údaje a zaplaťte objednávku. V posledním kroku stačí počkat, až plně přizpůsobené a spolehlivé zboží dorazí přímo na vámi uvedenou adresu.