O nás

VÍTEJTE,__________
KRÁTCE O EFFEPACK

Jsme výrobce specializující se na řešení pro urychlení balicích a přepravních procesů ve Vašem skladu. Mezi naše stěžejní patentované produkty patří balicí stoly, otočné stoly / ovíjecí stroje, pracovní stoly nebo specializované skladové vozíky. Vše, co vytváříme, vychází z našich dlouholetých odborných zkušeností v tomto oboru. 

Vždy nás fascinovala možnost vytvářet produkty, které jsou lepší než ostatní. Takové, které mají pozitivní vliv na své okolí. Pomáhají při práci, s rozvojem firem nebo řešením problémů. Těmito hodnotami se řídíme při každém projektu, který realizujeme. Proto vždy nabízíme pouze to, co tyto standardy splňuje.

Naši zákazníci si našeho úsilí velmi cení. Důkazy? Podívejte se na ně v Referencích.

ZÁKAZNICÍ,___________
KTEŘÍ NÁM DŮVĚŘOVALI

ČÍM SE______
ODLIŠUJEME?

A NAVÍC__

JSME
VÝROBCE

Jsme výrobce

Máme vlastní výrobní závod, ve kterém vyrábíme nabízené výrobky. To právě tam vznikají všechny naše koncepce, které udělají Vaši firmu efektivnější.

3 ROKY
ZÁRUKY

3 roky záruky

Jsme si jisti kvalitou našich výrobků, proto se nebojíme prodloužit standardní záruční dobu až na 3 roky.

DOBŘE
ZNÁME
VÝROBU

Dobře známe výrobu

Máme dlouholeté zkušenosti ve výrobě z oceli, naše výrobky prošly rukama velkého počtu zákazníků a byly jimi pozitivně hodnoceny.

ŠIROKÁ
NABÍDKA
VÝROBKŮ

V naší nabídce naleznete různorodá řešení, která se vzájemně doplňují a společně vytváří lepší a efektivní místo pro práci ve Vaší firmě.

JSME_____
TU PRO VÁS

Jsme tu pro vásEFFEPACK SI ZÍSKÁVÁ SKLADY!

Na uznání a důvěře pracujeme od roku 2014. Naše výrobky najdete ve všech koutech země, ať už v malých rodinných podnicích, nebo ve velkých nadnárodních společnostech. Podle našich zákazníků jsme jedničkou a první volbou, když je třeba zdokonalit proces balení.

EFFEPACK___________
NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Buďte v obraze a sledujte nás na své oblíbené sociální síti.